1.DAN

2.DAN

3.DAN

4.DAN

4.DAN

Zbudili smo se v oblačno četrtkovo jutro. To nam ni pokvarilo razpoloženja, saj smo se razveselili reševanja matematičnih izzivov v najboljši učilnici – v naravi. Nato smo se z navdušenjem podali v iskanje sovinih sledi po gozdu. Vrnili smo se tudi v srednjeveški čas in gradili trdnjave. Sledil je kviz Male sive celice, kjer smo pokazali usvojeno znanje in veščine in na koncu zaplesali ob zvokih najljubših melodij. Jutri pa odhajamo že domov, polni lepih vtisov! Prvine, pridemo še kdaj!

3.DAN

Za nami je 3. dan šole v naravi na Prvinah. Kljub temu, da nam vreme ni najbolj naklonjeno, je za nami čudovit dan. Preizkusili smo se v slikanju s čopiči iz naravnih materialov in pripravili Lov na zaklad. Po okusnem kosilu smo se polni energije povzpeli na Čemšeniško planino in od tam občudovali razgled na Posavsko hribovje in Zasavje. “Kakšna čudovita pokrajina!”. Utrujeni smo se za konec dneva pomerili v skupinskih igrah in pri tem neizmerno U Ž I V A L I ! 

2. DAN

Po deževni noči smo se zbudili v vremensko negotov dan, ki nam je prinesel obilo novih doživetij in Prvinskih spoznanj. Nekaj podrobnosti z današnjega dne si lahko ogledate na fotografijah.

1.DAN

Ob prihodu v CŠOD Prvine smo se namestili v sobice in takoj pričeli z dejavnostmi. Učitelji CŠOD Prvine lepo skrbijo za nas in nas razveseljujejo s pestro paleto zanimivosti, ki jih v šoli in doma zlepa ne doživimo. Raziskovali smo gozd, naredili bivališče za Perkmandeljca in odšli na daljši večerni sprehod. Po napornem dnevu se utrujeni odpravljamo k spanju.

Lahko noč!

Dostopnost