Ob prihodu v CŠOD Prvine smo se namestili v sobice in takoj pričeli z dejavnostmi. Učitelji CŠOD Prvine lepo skrbijo za nas in nas razveseljujejo s pestro paleto zanimivosti, ki jih v šoli in doma zlepa ne doživimo. Sploh smo neverjetni, ker nas nič ne ustavi. Zmoremo v pelerini in z dežniki opazovati, raziskovati, ustvarjati in prehoditi kilometre, predvsem pa začutiti čarobnost narave tudi v deževnem vremenu. 

Vsak je svojemu mlademu drevescu pripravil čudovit vrtiček. Preizkusili smo se v zabavnih aktivnostih, ki so od nas zahtevale sodelovanje in smo se tako povezali v pravo Prvinsko ekipo. Zbudili smo se v megleno jutro in se kljub temu razgibali na prostem. Nato smo oprtali nahrbtnike na ramena in se povzpeli na Čemšeniško planino. Z dobro voljo smo celo uspeli pregnati oblake in meglo ter dež je pojenjal.

Kuharji so zelo prijazni in nam ponujajo slastne obroke. V domu je vse lepo in čisto. Zvečer pa smo tako utrujeni, da kar pademo v posteljo in trdno zaspimo, če nas le preveč ne zamika druščina v sobici. 

Aja! Starši, pogrešamo vas, a se nam toliko dogaja, da, preprosto, pozabimo na vse, čeprav vas imamo najraje na svetu.

Še več fotografij najdete pod zavihkom GALERIJA.

Dostopnost