Petek, 10. 06. 2022
Prebudili smo se v sončno petkovo jutro. Po tem, ko smo ni na zajtrku napolnili želodčke, nas je čakalo pospravljanje sobic. Z navdušenjem smo v svoje kovčke spakirali vsa nova doživetja, izkušnje in lepe spomine. Pred kosilom je sledila še zabava s športnimi igrami ter težko pričakovana podelitev diplom. Po kosilu smo pomahali v slovo prečudovitemu Bohinju in se odpravili na pot domov. Na šolskem parkirišču so nas nasmejanih obrazov čakali naši starši, ki so nestrpno pričakovali, da slišijo vse naše dogodivščine preteklega tedna.

Četrtek, 9. 6. 2022Četrtkovo dopoldne smo preživeli v bližnjem mestu, kjer smo si po bližje ogledali Bohinjsko jezero, igrali na igralih ter se ustavili na slastnem domačem sladoledu. Popoldanski čas smo otvorili s počitkom in prijetnim druženjem v krogu prijateljstva. Dobili smo tudi prav poseben obisk – obiskala nas je svetovna mladinska prvakinja v slalomu Meta Hrovat. V sproščenem vzdušju smo se še igrali, povečerjali ter se s prijatelji podružili na plesnem večeru.

Sreda, 8. 6. 2022
Že ob jutranjem bujenju so se naše glavice preizkušale v računih poštevanke (3×5). Pri reševanju le-teh smo bili več kot uspešni. Po samopostrežnem zajtrku smo se z napolnjenimi želodčki odpravili do ladjice Zlatorog. Med vožnjo po Bohinjskem jezeru smo ob prepevanju melodij izvedeli, da je jama Govič dom spečega zmaja. Na današnji dan smo se preizkusili v veslanju kanuja in orientaciji v naravi. Lovili smo tudi sanje Janje Garnbret. Preplezali nismo le stene ampak smo plezali tudi zmagam življenja naproti. Večer smo si popestrili z druženjem v pižamicah, obiskih po sobicah in sladkanjem v krogu prijateljstva. Dan poln otroške zvedavosti, igrivosti in športnih podvigov napolnjen z dragocenimi trenutki življenja bo še dolgo živel v naših spominih.

Torek, 7. 6. 2022
Prebudili smo se v lep sončen dan. V dopoldanskih urah smo se odpravili na krajši pohod. Pot nas je vodila ob Bohinjskem jezeru. Ustavili smo se na travniku, kjer smo se igrali različne športne igre. Med potjo do doma smo se v objemu narave pogovarjali s prijatelji, spodbujali drug drugega in preživljali nepozabne trenutke življenja. Popoldne smo se zabavali ob igri Štrbunk. Zvečer pa smo z iskricami sreče v očeh odjadrali v deželo sanj. 

Ponedeljek, 6. 6. 2022
Preživeli smo čudovit in nasmejan dan. Bili smo na pohodu in ogledali smo si okolico Bohinjskega jezera. Hranili smo kozice, se posladkali z domačim sladoledom, kupili razglednice in spominke ter prisluhnili večernemu petju gozdnih ptic. Tudi posteljice smo si postlali, nekateri so potrebovali malo več pomoči, a vsem je uspelo. Zvečer smo poklepetali in v objemu prijateljstva brez solzice zaspali. Lahko noč! 

😊
Dostopnost